Måndag - Torsdag 07.00-17.00
Fredag 07.00-16.00
Lördag - Söndag Stängt

Gasolkök / Grillar /Muurikka

Primus Friggs Stove
395:-
Se information
En klassisk Primus kokplatta som passar direkt på gasoltub 2012.
Parker Gasolkök 1 lågigt
1090 :-
Se information
Spishällar i robust emaljerat utförande. Avtagbart lock som även skyddar väggen mot stänk. Inbyggd tändsäkring som stänger av gasen om lågan skulle slockna. Notera att detta är den påkostade modellen med rejält och extra stabilt ramjärn.
Parker gasolkök 2-lågigt
1790 :-
Se information
Spishällar i robust emaljerat utförande. Avtagbart lock som även skyddar väggen mot stänk. Inbyggd tändsäkring som stänger av gasen om lågan skulle slockna. Notera att detta är den påkostade modellen med rejält och extra stabilt ramjärn.
Muurikka 48 cm set
1795 :- (ord. pris 2195:-)
Se information
Muurikka SET 48 cm är det kompletta paketet som innehåller det du behöver för att snabbt komma igång med din utomhusmatlagning. Stekhällen kan användas över grillen, öppen eld eller såklart tillsammans med den medföljande gasolbrännaren.
Muurikka 58 cm set
2595:- (ord. pris 3995:-)
Se information
Muurikka SET 58 cm är det kompletta paketet som innehåller det du behöver för att snabbt komma igång med din utomhusmatlagning. Stekhällen kan användas över grillen, öppen eld eller såklart tillsammans med den medföljande gasolbrännaren.
Muurikka sommarkök 48 cm
3495:-
Se information
Muurikka Sommarkök Gas är snabbt, mångsidigt och trevligt!Värmekällan för Sommarkök Gas, Muurikka Gasolbrännare, blir upphettad snabbt och jämt.Muurikka Stekhäll ingår som standard. Med den är det lätt att laga sommarrätter till ett större sällskap – kött, fisk, korv, grönsaker, skaldjur…och kanske plättar till efterrätt!I Sommarkök Gas ingårSommarköksvagn Basic Brun:Gasolbrännare D-300Muurikka 48cm stekhällMuurikka Lock 44cm
Heat and Cook XS flame
695:-
Se information
XSflame 2i1 är en mobil utomhusvärmare för t.ex jakt eller fiske. Perfekt att ha med sig på utflykten! Denna värmare kan vinklas i 90 grader och även användas till uppvärmning av mat.
Hot Wok Orginal set 7,5 kw
1195:-
Se information
Gasoltillförseln justeras via tre individuella kranar som styr gasollågan. Detta betyder att du enkelt kan justera och fördela värmen under tillagning, enbart under pannan, sidorna eller hela pannan för bästa resultat. Den perfekta formen gör att wokpannan ligger tryggt placerad nere i och nära brännaren. Wokpannan kan enkelt ersättas med en grillplatta, paellapanna eller grill-/baksten.
Hot Wok Orginal 12,5 kW komplett set
1690:-
Se information
Mått (LxBxH): 35 x 28 x 26 cm,Wokpanna Ø 30 cm medföljer,Brännare: Gjutjärn - 3 rund individuellt reglerbara,12,5 kW
Muurikka sommarkök 58 cm
3995:-
Se information
Gasolbrännaren blir upphettad snabbt och jämt. Med Muurikka sommarkök lagar du lätt sommarrätter till ett större sällskap – kött, fisk, korv, grönsaker, skaldjur..och kanske plättar till efterrätt!
Muurikka 78cm set
3595:- (ord pris 4995:-)
Se information
Muurikka 78 cm stekhällarna är svagt skålformade för att kunna behålla vätska. Tjockleken garanterar en jämn spridning av värmen. Muurikka 78 har en diameter på 78 cm med ca. 22 cm långa löstagbara ben. (ingår) Tillverkad av 3 mm tjockt varmvalsat stål.
Muurikka set 100
11995:-
Se information
Muurikka Set 100 är ett praktiskt set som innehåller allt du behöver för en lyckad matlagning utomhus och passar perfekt för tex föreningsträffar, familjefester etc. Set 100 kommer med den stora Muurikka 100 stekhällen av tjockt, varmvalsat stål samt 3 st löstagbara ben med en längd på 50 cm. Stekhällen är en aning skålformad samt tjockleken ger en jämn värmespridning. Obs! Regulatorset och gasol ingår ej.
Muurikka set stekgryta (wok)
1995:-
Se information
Setet har allt du behöver för att skapa fina smakupplevelser utomhus. Med den robusta stekgrytan kan du förutom wokdelikatesser laga kött fisk och soppor. I paketet ingår - Muurikka stekgryta 43cm. Diameter 43cm. Djup: ca 8,5cm. Material: varmvalsat stål. Vikt: ca 6 kg. - Gasolbrännare D-300 med långa ben. (ca. 70cm höga) Förbrukning: 473 g/h vid full effekt. Effekt: 6,5 kW. - Skyddspåse för hällen. - Muurikka Silava
Muurika 48cm stekhäll med ben
795:-
Se information
Kan användas på många sätt, över öppen eld, i olika grillar, på gasolbrännare, i Sommarköket. Med de robusta stekhällarna lagar du allt från förrätter till efterätter. Och framför allt gör du det tillsammans med vänner, ute i den friska luften. Tillverkad i varmvalsat stål. Levereras med 3 stycken löstagbara ben. Benen är ca. 22cm långa. Vikt 7,5kg.
Muurika 58cm stekhäll med ben
1095:-
Se information
Kan användas på många sätt, över öppen eld, i olika grillar, på gasolbrännare, i Sommarköket. Med de robusta stekhällarna lagar du allt från förrätter till efterätter. Och framför allt gör du det tillsammans med vänner, ute i den friska luften.Tillverkad i varmvalsat stål. Levereras med 3 stycken löstagbara ben. Benen är ca. 22cm långa. Vikt 7,5kg.
Muurikka 78cm stekhäll med ben
1895:-
Se information
Kan användas på många sätt, över öppen eld, i olika grillar, på gasolbrännare, i Sommarköket. Med de robusta stekhällarna lagar du allt från förrätter till efterätter. Och framför allt gör du det tillsammans med vänner, ute i den friska luften. Tillverkad i varmvalsat stål. Levereras med 3 stycken löstagbara ben. Benen är ca. 22cm långa. Vikt 7,5kg
Muurikka stekgryta (wok) 43cm med ben
1395:-
Se information
Kan användas på många sätt, över öppen eld, i olika grillar, på gasolbrännare, i Sommarköket. Med de robusta stekhällarna lagar du allt från förrätter till efterätter. Och framför allt gör du det tillsammans med vänner, ute i den friska luften. Tillverkad i varmvalsat stål. Levereras med 3 stycken löstagbara ben. Benen är ca. 22cm långa.
Paellapanna 50cm
395:-
Se information
En klassisk spansk paellapanna i polerat stål, kan användas på gas eller över öppen eld, 50cm är en paellapanna som ger dig möjlighet att tillaga paella för ca 15 personer. Passar utmärkt som tillbehör till Muurikka 48-58 set.
Paellapanna 70cm
995 :-
Se information
En klassisk spansk paellapanna i polerat stål, kan användas på gas eller över öppen eld ,70 cm är en stor paellapanna som ger dig möjlighet att tillaga paella för hela 30 personer. Passar utmärkt som tillbehör till Muurika 70cm set.
Muurikka Lock 44cm
495:-
Se information
Lock till Muurikka stekhällar och paellapannor. Under locket blir maten snabbare klar och håller maten saftigare. Diameter 44 cm
Muurikka Lock 58cm
995:-
Se information
Under locket blir maten snabbare klar och håller maten saftigare. Diameter 58 cm.
Muurikka Lock 78cm
1995:-
Se information
Under locket blir maten snabbare klar och håller maten saftigare. Diameter 78 cm.
Muurikka Stekspade 42cm
145:-
Se information
Muurikka stekspade med trähandtag, perfekt till samtliga stekhällar. 42cm lång.
Muurikka Stekspade 48cm
185:-
Se information
Muurikka bredare stekspade med trähandtag, perfekt till samtliga stekhällar. 48cm lång.
Muurikka Stekspade 46cm
165:-
Se information
Muurikka smalare stekspade med trähandtag, perfekt till samtliga stekhällar. 46cm lång.
Muurikka Grillpanna 42cm
795:-
Se information
Kött, fisk och grönsaker håller sig saftigare när de har stekts i pannan och dessutom får de vackra ränder. Pannan håller temperaturen jämn. För gas, öppen eld och Muurikka Elgrill.
Muurikka Grilltång
170:-
Se information
Muurikka Grilltång i rostfritt stål. Längd 38cm.
Röklåda rostfri
895:-
Se information
Rostri Muurikka röklåda för eld,grill eller gasolgrill. 2 st galler och fettplåt ingår. 27 x 18,5 x44 cm
Muurikka Kaffepanna 1.5 l
695:-
Se information
Kaffepanna rostfri 1,5 liter för gasol eller lägereld
Muurikka Kaffepanna 3 liter
845:-
Se information
Kaffepanna rostfri 3 liter för gasol eller lägereld
Smörgåsjärn
279:-
Se information
Smörgåsjärn
Grilljärn
299:-
Se information
Grilljärn 299:-
Rökspån Al 2 liter
49 :-
Se information
Rökspån Al 2 liter för rökning av fisk och kött
Silava
58 :-
Se information
Silava för matlagning och fettbehandling
Muurikka skärbräda
195:-
Se information
Skärbräda av akaciaträ, storlek: 38 x 30 x 2 cm
Meater trådlös termometer
995:-
Se information
Med MEATER kan du följa din matlagning från din telefon, anslut dig till MEATER Cloud (enhet inom räckvidden med internet krävs, ca 10 m vid ugn och ca 3 m vid grill/rökning) och du kan även följa din matlagning även utanför ditt hem. Variation i räckvidd kan förekomma beroende på materialet som används i din ugn/grill och är därmed inte exakt.
Muurikka stektermometer digital
99:-
Se information
Traditionell digital stektermometer som visar exakt när maten är färdig.
Muurikka stektermometer stor
395:-
Se information
Muurikka stor stektermometer.Med denna digitala stektermometer kan du på upp till 20 meters avstånd kolla om maten är färdig.
Muurikka picknick i påse 26 cm
495:-
Se information
Muurikka Picknick i påse. En lätt jägarstekpanna med fällbart handtag för uteliv i skogen, i stugan, på lägret, i båten eller på fjället.
Muurikka förkläde
199:-
Se information
Förkläde med två fickor och band. Passar de flesta storlekar.Material: 65& polyester och 35% bomullstwill.Längd 89cm, bredd 75cm
Muurikka Grillhandske
99 :-
Se information
Muurikka robust vante av tjock neopren som skyddar handen och håller sig ren länge.
Primus Atle Stove
1495:-
Se information
En uppskattad och populär klassiker! Köket fälls enkelt ihop, är utrustat med lås och bärhandtag vilket gör det lätt att bära med sig. På två separata reglerbara lågor finns plats för stora grytor och stekpannor. Effektivt vindskydd. Bör ej användas inomhus.
Gasolgrill Disa
6890:-
Se information
Disa är en exklusiv gasgrill med 4 brännare och sidbrännare som är producerad för svenska förhållanden. Disa har 4 högeffektiva brännare som ger en effektiv och varm grill, och dessutom levereras grillen med sidobrännare, så att du kan hålla såsen varm. Det vänstra sidobordet kan användas som en bekväm arbetsyta. Disa levereras med Kokegrop. Kokegrop är specialtillverkade grillgaller i massivt gjutjärn som gör det möjligt att laga alla typer av mat på grillen. I mitten av gallret finns ett runt grillgaller som du enkelt byter ut mot andra produkter, ex vis gjutjärnspanna, grillplatta, pizzasten eller stekpanna. Produkterna i Urnorsk-serien tål nordiskt väder. Antal brännare : 4 brännare och sidobrännare. Effekt: 17 kW Grillyta : 80 x 42 cm Mått 154 x 55 x 116 cm Typ av galler: Gjutjärnsgaller med kokgrop. Njut av fritiden med urnorsk på grillen!
Kaffepanna 5 liter
375 :-
Se information
Rostri kaffepanna för läger elden
Kaffepanna 3 liter
320:-
Se information
Rostri kaffepanna för läger elden
Kaffepanna 1,5 liter
250:-
Se information
Rostri kaffepanna för läger elden